Twee winkeltjes

Ik ga het gewoon doen! Dat is wat ik dacht toen ik al die heerlijke mixgeurtjes van Chi voor mezelf had besteld en al mijn collega’s er ook enthousiast over waren. En dus kun je vanaf morgen bij Yn Balâns Yoga in Eastermar en Zijn Plek in Katlijk heerlijke Chi producten kopen. Om te beginnen vind je er:

  • De Cozy aromabrander met gratis Lavinchi, Davos of Kerstmix.
  • Geursteentjes (rond en vierkant)
  • Kerstmix 10 ml
  • Harvest Time mix 10 ml
  • Wintertime mix 10 ml
  • Forest Walk mix 10 ml
  • Knock on Wood mix 10 ml
  • Parfumverstuivers in diverse kleuren

En zie je op de site van Chi (www.chi.nl) andere oliën of oliebenodigdheden stuur dan een mail naar corinavreeke@gmail.com. 1x per week (op woensdag) doe ik een bestelling bij Chi. Bestel je voor woensdag 12.00 dan kun je de maandag daarop je bestelling ophalen bij de Yogastudio, Zijn Plek of bij mij thuis. Betalen doe je achteraf via een factuur of Tikkie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *