Workshop handmassage

Een traktatieworkshop
Zou het niet mooi zijn als jij jezelf kunt trakteren op een ontspannende, rustgevende en verzorgende handmassage? Of deze kunt geven aan de cliënten op je werk. Of wat dacht je van een kwaliteitsmoment met je vader, kind of cliënt. Contact maken zonder woorden, een heerlijk moment van rust creëren, verbinding voelen en ontspanning geven. Dat is wat je gaat leren en ervaren tijdens deze 3 uur durende workshop handmassage.

Tactiel Stimulering
Tijdens deze workshop leer je een massage van de handen volgens de methode Tactiel Stimulering. Een massage met vele voordelen, waarover je meer leest onder het kopje “handmassage” op deze website. Het leuke van deze workshop is dat je de massage leert door hem zelf te geven en te ontvangen. Zo ervaar je zelf wat een handmassage met je kan doen en ga je ook nog eens heerlijk ontspannen en met zijdezachte handen naar huis. Wat wil je nog meer?!

Wat kun je verwachten?
Na een lekker bakje koffie/thee met wat lekkers krijg je uitleg over de handmassage en de oliën die je daarvoor kunt gebruiken. Ook laten we je zien hoe de handmassage er in de praktijk uit ziet. Na de uitleg en demonstratie ga je zelf aan de slag. Je zoekt een basisolie uit die jou fijn lijkt en een (mix van) essentiële die jou aanspreekt of jou kan ondersteunen bij eventuele klachten. Met deze oliën maak je eerst een flesje dat je aan het eind van de workshop mee naar huis kunt nemen. Dan maak je de mix nog eens voor degene die jou handen gaat masseren. Aan de hand van een gedetailleerde beschrijving ga je de handmassage geven. Natuurlijk ga je de massage ook ervaren als een van je medecursisten jou de massage geeft. Leren door doen en ervaren.

Wanneer en waar
Anne van der Vaart en ik geven deze workshop in de yogaruimte van Yn Balâns Yoga in Eastermar
Voor 2024 plannen we weer een aantal workshops in. Houd deze website in de gaten.

Investering
€42,50 per persoon
incl. koffie/thee en wat lekkers, een uitgebreide beschrijving en filmpje van de massage, een flesje massage olie en 21% BTW.

Opgave
Wil je meedoen aan deze letterlijk “hands-on” workshop? Stuur een mail met je naam en de datum waarop je mee wil doen naar: info@ynbalansyoga.nl