Over mij

Ik ben Corina de Boer-Vreeke, partner van Bert en trotse mem van Femke en Renske. Daarnaast probeer ik via Touching Child Care en Yn Ferbining de wereld een beetje mooier te maken.

Rust en ontspanning
Vanuit een verlangen om meer rust, ontspanning en verbinding te brengen in groepen kinderen begon ik, inmiddels zo’n 10 jaar geleden, met het geven van trainingen en workshops op het gebied van onderlinge kindermassage en aanraakspel. Vormen van zachte, liefdevolle en gewenste aanraking die zo eenvoudig zijn en zoveel effect hebben, dat ik vind dat iedereen daarmee kennis moet maken! Met die motivatie ben ik begonnen en die is nog steeds de drijvende kracht achter alles wat ik doe.

Aanraken met liefde en respect
De kracht van zachte, respectvolle aanraking…. Wat zou de wereld er anders uitzien als we vaker van deze kracht gebruik zouden maken.

En het werkt echt. Ik word er elke keer weer blij van…..

  • Het enthousiasme van zowel de kinderen als hun begeleiders.
  • De ontspannen gezichten aan het eind van een massageles.
  • De rust tijdens het oefenen van een massageverhaal in een training of workshop.
  • De verbazing van volwassenen over het effect van een eenvoudig aanraakspel.

Het blijft mooi om te zien en mee te maken.

Massage en Access Bars
Zo mooi zelfs dat ik vind dat niet alleen kinderen en hun ouders, verzorgers en begeleiders ervan mogen genieten, maar ook andere volwassenen.

Daarom leerde ik masseren en hoe ik Access Bars behandelingen kan geven. In mijn heerlijke praktijkruimte aan de Boerestreek 6 in Eastermar kun je daarvoor terecht.

Yn Ferbining omdat we allemaal op zoek zijn naar liefdevolle verbinding met onszelf en de mensen om ons heen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens een behandeling of workshop!