Access Bars

Access Bars

Wat is Access Bars?
Access Bars is een eenvoudige tool die door iedereen is toe te passen of te ontvangen, als je welwillend bent. Wanneer je regelmatig je Bars laat lopen ga je merken dat je minder vanuit gedachten, gevoelens en emoties gaat functioneren maar meer vanuit je zijn, weten en waarnemen.

Zie de Bars als de harde schijf van je computer. Het is letterlijk alles wat je hebt opgeslagen. Het nalopen van je Bars verwijdert bestanden en programma’s, zodat deze niet langer in je leven zijn en ze niet elke keer automatische verschijnen.

Hoe werkt Access Bars?
Access Bars zijn 32 drukpunten op het hoofd. Door deze punten licht aan te raken kun je oude belemmeringen, overtuigingen en blokkades waar je in het heden nog last van hebt loslaten. Hierdoor kun je meer gemak en ruimte gaan ervaren.

In het slechtste geval voel je je na een Access Bars behandeling alsof je net een weldadige massage hebt gehad. In het beste geval is een behandeling levensveranderend!

Ben je nieuwsgierig geworden om een sessie te ontvangen?

Hoe ziet een Access Bars behandeling eruit?
Tijdens een Access Bars behandeling lig je met je kleding aan op een massagebank onder een heerlijk warm kleed. De behandeling bestaat uit het licht aanraken van de 32 bars op je hoofd (en twee op je voeten en handen) gedurende een aantal minuten.

Een behandeling duurt tussen de 60 en 90 minuten.

Wat kost een Access Bars behandeling?
Je kunt een behandeling betalen in geld. Dan stuur ik je een factuur waarbij ik uitga van € 10,50 per kwartier.

Je kunt een behandeling ook betalen in tijd. Hoe dat werkt vind je onder de tab “Tijd voor Tijd”.

Meer info?
Klik hier om de lijst met “veelgestelde vragen” rondom Access Bars te lezen.

Wil je meer informatie over een behandeling of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op via telefoon of email.