Tijd voor Tijd

Talent
Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens talent heeft. Elk talent is in mijn ogen ook even waardevol. Helaas krijgt niet iedereen hetzelfde betaald voor de inzet van zijn of haar talent. Dat kan gezondheid en persoonlijke ontwikkeling in de weg staan. Heel jammer….

Gelijke beloning
Vanuit mijn visie op gelijke beloning wil ik de behandelingen, trainingen en workshops die ik geef bereikbaar maken voor iedereen. Dat doe ik door deze, naast betaling in geld, ook aan te bieden tegen betaling in tijd. Mijn tijd en dienst tegen jouw tijd en dienst.

Dat werkt zo
Als je bijvoorbeeld een Access Bars behandeling van een uur van mij hebt ontvangen mag je die betalen met een uur van jouw tijd. Je kunt dan een uur in onze tuin komen werken, schoonmaken, breien, koken, klussen, muziekles geven, haar knippen….. Kortom een uur met mij delen van jouw talent. Volg je een workshop van twee uur, dan deel je twee uur van jouw talent. Zo makkelijk is het!

Vooraf spreken we af welk talent je in gaat zetten en wanneer. Ik stuur je een factuur voor mijn dienst en vermeld daarop hoe jij betaalt. Jij stuurt mij een factuur voor hetzelfde bedrag van jouw dienst. We doen beiden de facturen in onze administratie en klaar!