Handmassage…. een feestje!

Handen

Een hele middag handmassages geven tijdens de eerste editie van Vitamine Ea, een gezondheidsmarkt in het nieuwe mienskipshûs van Eastermar. Het was een feestje! Jonge handen, oude handen, kleine handen, grote handen, werkhanden, jongenshanden, gespannen handen, relaxte handen, koude handen, warme handen……. allemaal handen met een verhaal.

Ontspanning

Met een heerlijke basisolie van Chi en een door de ontvanger zelf uitgekozen essentiële olie uit de Infinergy collectie van Geke Luimstra masseerde ik de handen. Ik voelde hoe deze combinatie zorgde voor ontspanning, verzorging en een rustmomentje in de hectiek van alledag. Gespannen handen werden losser, droge handen soepel en de uitgekozen geuren deden hun werk en brachten ontspanning, verfrissing, rust, concentratie, verlichting van pijn, blijdschap en verbinding.

Vervolg

Dit vraagt om een vervolg, want zo’n eenvoudige, korte massage brengt al zoveel, dat gun ik iedereen. Mooi om de combi te gaan maken met mijn groeiende kennis over de kracht van essentiële olie, nu ik de opleiding tot aromatherapeut volg.
Om tot een passend aanbod te komen, is mijn vraag aan jou:”Wat is voor jou fijn? Wat zou ik voor jou kunnen betekenen?” Ik zie je antwoord graag verschijnen via corina@ynferbining.nl