Het is tijd….

Het is tijd. Ik merk het aan alles. Tijd om te verbinden. Tijd om aan te raken. Tijd om te ontspannen. Tijd om te rusten. Tijd voor samen. Tijd voor alleen. Tijd voor verandering. Tijd om mijn activiteiten voor Yn Ferbining weer op te pakken.

Ik heb er echt weer zin in! Zin om me te verbinden met mensen die ontspanning zoeken, een moment voor zichzelf, om uit te rusten en op te laden. Kortom mensen die voor zichzelf zorgen om er daarna weer beter te kunnen zijn voor anderen.

Ben jij toe aan ontspanning, door de zachte, respectvolle aanraking van een massage of een heerlijke Access Bars behandeling? Bel of mail me dan voor een afspraak.

En weet je wat zo mooi is? Je kunt nu niet alleen terecht in mijn fijne ruimte aan de Boerestreek 6 in Eastermar. Je kunt nu ook een afspraak maken voor een behandeling of massage in Katlijk. Bij de Zijn Plek (Bisschoplaan 12) heb ik ook een heerlijke ruimte tot mijn beschikking. Op dinsdag en vrijdag tussen 15.00 en 18.00 uur ben je daar, op afspraak, ook van harte welkom.

Het is tijd…. voor mij om te gaan masseren en Access Bars behandelingen te gaan geven. Voor jou om de rust, ontspanning, ruimte en verbinding daarvan te voelen.

Weet je welkom.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *