Rust nodig? Access Bars!

Niets….
Herken je dat gevoel dat je even rust nodig hebt; dat je hoofd te klein is om alle afspraken, gedachten, boodschappen, herinneringen en wat al niet meer te onthouden.

Ik heb dat te regelmatig. Dan wil ik gewoon even niks. Niet naar het werk, geen kinderen naar sport brengen, geen eten koken, niet in de tuin aan het werk, geen gezellig bakje thee drinken bij een vriendin. Gewoon even helemaal niets, met niemand….

Oplossingen
Ik moet bekennen dat ik in zo’n “bui” toch weer vaak wat ga doen. Ik trek mijn wandelschoenen aan en zoek mijn rust in de prachtige natuur rondom onze boerderij in Eastermar. Ik pak mijn yogamat en doe een paar heerlijke oefeningen. Ik doe de houtkachel aan, zet een bakje thee en ga lekker zitten lezen. Op zich niets mis mee natuurlijk. Sterker nog, daar geniet ik van!

Toch is er een “maar” en die “maar” is dat ik toch weer iets ga doen om de rust te vinden. Een rust die ik het liefst van nature zou voelen. Een rust waarvan ik zeker weet dat die ook in me zit. Hoe ik dat weet? Nou, die innerlijke rust ervaar ik gelukkig ook wel eens. Steeds vaker gelukkig :-).

Access Bars – mijn ervaring
Access Bars is een van de dingen die me helpen innerlijke rust te vinden. Na de eerste Access Bars behandeling is een proces in gang gezet dat gelukkig nog steeds doorgaat, zodat ik steeds vaker en steeds langer innerlijke rust ervaar.

De dag van mijn eerste behandelingen vergeet ik nooit meer. Het was tijdens een Access Bars class. Een cursus van een dag waar je leert hoe je de behandeling geeft en er ook 2 ontvangt. Het was in Emmeloord. Bij Gerdi Wicherson van Inzicht en Zo. Ik kwam er net op tijd binnen met een hoofd vol met alles wat ik die dag ook had kunnen doen, wat er allemaal thuis nog moest gebeuren, het werk dat bleef liggen….. kortom vol onrust.

Maar ja, ik was er en moest het allemaal maar over me heen laten komen. Na de eerste uitleg over Access Bars en een behandeling, begon de rust wat te komen. En wat schetst mijn verbazing aan het eind van een lange dag…. Ik kon niet meer bedenken waar ik me aan het begin van de dag zo druk over had gemaakt. Echt, ik wist niet meer waar mijn hoofd zo vol mee had gezeten. Een heel wonderlijk, rustig en ontspannen gevoel had zich van me meester gemaakt. Heel fijn!

Ook voor jou
Dit wonderlijke, ontspannen gevoel kan jij ook hebben. En het enige wat je ervoor hoeft te doen is een afspraak maken en een uurtje onder een lekkere warme deken op de behandeltafel komen liggen :-).

Het proberen waard zou ik zeggen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *