Eindelijk!

Eindelijk!

Eindelijk…
…dat is wel de goede titel voor dit bericht, want eindelijk mijn praktijkruimte zover klaar dat klanten rustig, comfortabel en lekker warm kunnen liggen of zitten. Eindelijk het concept van Tijd voor Tijd goed uitgewerkt. Eindelijk tijd genomen om deze website te vullen. Eindelijk een advertentie gemaakt om in de Marnijs te zetten. Eindelijk…. het gaat beginnen!

Rust, ontspanning en verbinding
Deze drie woorden zijn voor mij sleutelwoorden. Woorden die de wereld mooier maken als ze volop aanwezig zijn in de wereld. Woorden die voor mij moeilijk in de praktijk te brengen zijn. Ik merk dat ik vaak zo op ga in mijn eigen wereld, mee in de waan van de dag dat het moeilijk voor me is om rust en ontspanning te vinden, om verbinding te zoeken. In mijn omgeving zie en hoor ik vaak dezelfde klachten. Mensen ervaren onrust, spanning en afstand.

Yn Ferbining
Yn Ferbining staat voor werken aan rust, ontspanning en verbinding. In eerste instantie voor jezelf, want als je zelf rustig en ontspannen bent en in verbinding staat met je gevoel, je intuïtie, je omgeving dan gaat alles je makkelijker af. Om je in deze staat te brengen heb ik een aantal tools voor handen. Behandelingen waarvan ik zelf ervaren heb dat ze werken. Na een Access Bars behandeling voel ik me heerlijk rustig en zie mogelijkheden die ik daarvoor niet zag. Een tactiel massage laat me mijn hele lijf voelen, maakt dat ik me ontspannen voel.

Kijk eens lekker rond op deze website. Spreekt een van de behandelingen je aan? Maak dan een afspraak!

Over de auteur

Corina-admin administrator

2 comments so far

Een WordPress commentatorGeplaatst op9:31 am - nov 19, 2018

Hoi, dit is een reactie.
Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
Avatars van auteurs komen van Gravatar.

    Corina-adminGeplaatst op8:29 pm - dec 1, 2018

    Als ik de berichten onder mijn artikelen uit wil zetten. Waar kan ik dat dan doen? Het lijkt er nu op dat mensen standaard reacties op mijn berichten kunnen geven dat is niet de bedoeling?

Geef een reactie